Om oss

Historik
Det började med en vision om att kunna erbjuda kund en helhetslösning – en helentreprenad vid renoveringar och nybyggen. Att starta ett företag med gedigen kunskap och bredd inom bygg, måleri och plattsättning eftersom dessa yrkesuppdrag oftast avlöser varandra eller går hand i hand genom hela byggprocessen. Genom att erbjuda kunden en helhetslösning vill vi förenkla för och serva våra kunder med EN samordnande kontakt och massor med kunskap.

Som ett led i detta öppnades år 2007 Byggombutiken i Tranås AB.

Man kan säga att butiken är knutpunkten för våra olika verksamhetsområden. Här träffar vi våra kunder och erbjuder dem allt ifrån rådgivning till en pyts färg, måttbeställda kök eller en helt ny bostad. Butiken fungerar som en vanlig detaljhandel för färg och tapeter men även som en mötesplats och lite av ett showroom för de produkter och tjänster vi erbjuder dig som kund.

Byggombutiken i Tranås AB ägs och drivs av

Peter Linnér som har arbetat som snickare sedan 1989 och startade eget byggföretag 1997. År 2011 blev Peter delägare i Byggombutiken i Tranås AB och fungerade som arbetsledare för samtliga byggprojekt.

Den 1 januari 2017 ändrades ägarförhållandena i den koncern där Byggombutiken i Tranås AB ingår.
Tranås Bygg & Förvaltning AB, MJ Måleri i Tranås AB och Byggombutiken i Tranås AB ägs sedan den första september 2018 i sin helhet av Peter Linnér.

Företagen har ett mycket nära samarbete.