Butiken

Här på Byggombutiken har vi valt att koncentrera oss på viktiga saker så som resultatet.

Hos oss finns möjlighet att skapa nya och sköna miljöer i ditt hem, på arbetsplatsen – ja, var helst du önskar. Vi vänder oss till såväl privatkunder som företag.

I vår Nordsjö idé och designbutik finns personal med lång erfarenhet av målning, byggnation, inredning med mera som kan behövas för att hjälpa dig med ditt projekt. Vi har färg för målning inom- och utomhus och ett stort utbud av tapeter, kakel, klinker och övriga golv samt kök- och badrumsutställning.

Vi kan också erbjuda dig som kund en helhetslösning på ditt projekt. I vår butik finns nämligen inte bara ett gediget utbud av material – vi har också tillgång till duktiga hantverkare med mycket kunskap, erfarenhet och samarbetsvilja.

Varmt välkommen!

Våra leverantörer och samarbetspartners:

Tapeter & Färg
Vi är Nordsjö Idé & Design butik och har hela deras sortiment vad gäller färg och tapeter med mera.

nordsjo-ide&design-logo

Kakel och mosaik
Hos oss hittar du ett kvalitativt sortiment och massor av kunskap och inspiration. Vi ger dig gärna råd och har lång erfarenhet av både det trendiga och det praktiska. Våra leverantörer är Svenska Kakel och Tidlöst

 

Golv

Trä
Vackra trägolv finns i många olika träslag och höjer känslan i ditt hus eller lägenhet. Ett trägolv med hög kvalitet höjer både helhetsintrycket och värdet på din bostad. Vi har trägolv från TarkettGolvabia och

Textil
Vi säljer textilgolv från Golvabia som erbjuder ett väl utvalt och beprövat sortiment. Det är  snyggt, behagligt och funktionellt med heltäckningsmatta och det gör rummet extra ombonat.

Laminatgolv
Extra slitstarka golv som tål hög belastning och är lätta att underhålla. Idag uppskattas laminat mer än någonsin. Vi erbjuder golv från Tarkett och Alloc.

Vinyl
Slitstarka, reptåliga och vattentåliga golv ifrån Miljöagenturer och Coretec

Klinker
Vi erbjuder klinker från Svenska Kakel och tidlöst.

Svenska Kakel är ett av landets största företag inom kakel, klinker och mosaik. Deras sortiment är mycket brett och i alla prissegment.
Tidlöst har ett samlat sortiment av keramiska produkter som är speciellt utvalt för den nordiska marknaden. De har allt från enkla basprodukter som är bra och billiga, till produkter med högre grad av design.

Inredning 

Vi är återförsäljare till:


Som har dessa kända varumärken:

Bildresultat för house doctor loga

Visa källbilden                  Visa källbilden